Dat hadden we nog niet eerder meegemaakt; we gingen er spontaan extra netjes door eten. Lang waren we echter niet onder de indruk en al snel meenden we zelfs zeker te weten dat het restaurant maar over hooguit drie van die dingen beschikte: de obers liepen wel erg snel heen en weer als er een gezelschap van vier of meer gasten bediend moest worden. Maar de sfeer was goed en het eten meer dan prima. (Bovendien kreeg de ober gelijk: twee dagen later was het stralend weer!)
En daarom wilden we er dit jaar weer naar toe. Op de website stond echter
Hotel-Restaurant Navegna has definitely closed and will not reopen.
O jee. Wat jammer. Toen lazen we verder
This is the bad news. The good news is that the whole Navegna team has moved to Ponte Brolla (5 min. on the outskirt of Locarno, towards Valle Maggia/Centovalli) were we are opening the Ristorante T3e Terre (ex Mamma Mia) on march 27th.
"Tre Terre" in plaats van "Navegna". Een spoorbaan (buiten gebruik) in plaats van het meer. Who cares? Het nieuwe onderkomen is ook gezellig en ze zijn nog steeds erg gastvrij: “No reservation? No problem!”. Alleen die drie cloches hebben ze kennelijk niet meegenomen. Of het was er die avond te druk voor ;-)
De heerlijke scaloppine al limone die ik er at, heb ik afgelopen vrijdag nagemaakt. Hier heet het kalfsschnitzels met citroen en hoewel niet helemaal hetzelfde (nog even verder experimenteren) - het was toch ook lekker. Het was nagenieten!
1 opmerking:
Ha Syl, heerlijk om zo te kunnen meegenieten van andermans vakantie. Yummie!
Een reactie posten