zaterdag 14 maart 2009

Ding 2 en 3: de eerste week


De afgelopen week heb ik me (o.a.) beziggehouden met het fenomeen “bloggen”.
Zeer regelmatig volg ik een aantal blogs en ik beleef er veel plezier aan. Maar zelf bloggen? Zelf datgene wat mij bezighoudt via een blog met anderen delen? Nee, die behoefte voel ik totaal niet. Ik houd niet eens een dagboek voor mezelf bij!
Ook op mijn Hyvespagina staat: “Sylvie heeft nog geen blog”. Misschien dat dat na deze cursus anders is…

Ik vond het wel leuk om mijn blog hier gezellig op te pimpen en dus heb ik me uitgeleefd met de diverse sjablonen, kleurtjes en lettertypes. (Wat vinden jullie ervan?) En verder heb ik zo’n beetje alle mogelijkheden bekeken die blogspot biedt. Tot nu ben ik geen dingen tegengekomen waar ik geen raad mee wist – misschien omdat ik al redelijk bekend ben met Hyves.
Geen vragen dus op dit gebied, wellicht straks wel bij de andere items.

1 opmerking:

Anoniem zei

ha Syl, 'k heb joe gevonden!! en een linkje gelegd met m'n blogje, enne met zo'n professionele site ga je toch wel door met bloggen he?? je kunt 'm koppelen met je hyves, dan verdwijnt dat akelige zinnetje ook eindelijk van je hyvespag! happy blogging & fijn weekendje, die koffie van ons zit nog in het vat (?) ben nu bezig met behang afkrabbelen..... kan ik hier ook smileys vinden?? groeteloetjes pee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...