woensdag 16 september 2009

Toch door, rechtdoor




Dit weblog ben ik begonnen toen ik startte met de cursus 23 dingen. In mijn tweede berichtje schreef ik dat ik een aantal blogs volgde en dat erg leuk vond, maar dat ik totaal geen behoefte voelde om zelf te bloggen. “Misschien dat dat na deze cursus anders is…” vroeg ik mezelf toen af. En dat werd anders. Tot mijn eigen grote verrassing.
Inmiddels is het zo’n 2,5 maand na mijn laatste berichtje. Ik heb tot dusver niets meer geschreven. Maar wel stevig nagedacht. Stevig getwijfeld. Zal ik doorgaan met bloggen… waarover dan…waarom, waarom niet… ik vond het toch zo leuk?
Nu ben ik eruit. Ik ga verder met bloggen. Over van alles en nog wat, natuurlijk over het coachen van de collega-23dingen-cursisten. Omdat ik het inderdaad leuk vind, leuker dan ik ooit had verwacht. Hopelijk vinden mijn collega’s het ook (nog) leuk als zij zich in mijn berichtjes herkennen… Dènken te herkennen.

4 opmerkingen:

Piet P. zei

Beste Sylvie,
Dank voor je reactie; ik dacht de woordverificatie 'even'uit te zetten, maar zag dat uiteindelijk toch niet.
Ik vind het voorlopig echt niks! Maar ouwerwets en degelijk als ik ben: ik ga wel mijn best doen, hoor!
Nog eventjes ouwerwets: ik stuur je mijn foto-album door van de laatste Bennekom-vergadering met Bernadette. En zaterdag overlaad ik je met frustaties, reken maar!

Ineke de Vries zei

Hoi Sylvie,

wat leuk dat je coach bent! Binnen CODA zijn Rianne en ik druk bezig met de voorbereidingen voor de cursus CODA DINGEN. We hebben 15 dingen geselecteerd die we aan 30 collega's voorleggen via een weblog. Heb je nog nuttige coachtips voor ons?

Groeten Ineke

Unknown zei

Hoi Sylvie,

Bedankt voor de tip: het is gelukt om de woordvertificatie uit te zetten. Weer wat geleerd; vooral blijven kijken en klikken dus.
Het blijft onwennig; ik vind Hyves makkelijker te bedienen. Maar het komt vast nog wel.

Groetjes van Anke

Anoniem zei

nogmaals: leuk dat bloggen nu zeg maar echt jouw ding is!! groetjes Pee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...